Pedersen Gruppen er altid interesseret i dialog med virksomheder, der påtænker etablering af nyt erhvervsbyggeri, eller i de igangværende projekter.

Kontakt os på tlf. 76 14 01 11 eller  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvad laver vi?
Pedersen Gruppen har siden starten i 1988 projektudviklet, opført og administreret en række større erhvervsbyggerier i den vestjyske hovedstad.

Selskabet har specialiseret sig i udvikling af ejendomsprojekter; især inden for detailhandel og domicilbyggerier til kontorformål. Især projektudviklingen omkring DOKKEN, har optaget selskabet igennem mange år, og projektet er løbende udviklet til nu at indeholde ønsker om boliger, erhverv og rekreative områder på den åbne del af Esbjerg havn. I sommeren 2017 åbnede første del af projekt Landgangen som forbinder Esbjerg by og havn, oprindeligt projekteret i samarbejde med Esbjerg Kommune, og medfinansieret af Pedersen Gruppen.

I de seneste år har Pedersen Gruppen også beskæftiget sig med renovering af bevaringsværdige bygninger med fokus på høj arkitektonisk standard, hvilket har medført to præmieringer fra Esbjerg Byfond.

Siden 2005 har Pedersen Gruppen desuden specialiseret sig i restaurations- og konferencevirksomhed, som foregår via Huset Gammelhavn, som i 2017 huser de to konceptrestauranter El Puerto Tapasbar, hav&bøf samt selskabs og mødefaciliteter.

Hvordan arbejder vi?
Pedersen Gruppen er kendt for godt og solidt byggeri, hvor der lægges vægt på samspillet mellem moderne funktionalitet og flot arkitektur. Der er ligeledes fokus på de stigende krav til et godt arbejdsmiljø, når byggeprogrammerne udarbejdes.

De enkelte projekter udvikles med stor respekt for lokaliteternes egenart og omkringliggende miljø, hvilket sker i tæt samarbejde med selskabets eksterne rådgivere.

Pedersen Gruppen opfører projekterne for egen regning og med efterfølgende udlejning og administration. Denne model har været af stor betydning for de samarbejdspartnere, som selskabet har indgået aftaler med.

Den samlede ejendomsportefølje udgør i øjeblikket ca. 30.000 etagemeter samt ca. 130.000 m2 erhvervsjord på bedste beliggenhed.

Hovedværkerne er City Nord, City Nord Retail Park og Dokken i Esbjerg.

 

Pedersen Gruppen – Vi åbner nye døre!